Valenciánská zapečená treska (pangas)

Tady přestává legrace. Co ti ta treska udělala?!!!

Citace

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg zmrazené tresky(pangase-bez kostí),30 dkg rýže,3 lžíce másla,2 velké cibule,malý rajčatový protlak,3dl rybího vývaru(nebo hovězí z kostky),olej,sůl,3 vejce uvařená natvrdo,koření na ryby.

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejdříve si podusíme rýži-propranou rýži dáme na trochu oleje -orestujeme zalijeme vývarem,osolíme a udusíme do měkka.Do zapékací mísy vymazané máslem vložíme rozmrazené,osolené plátky ryby,potřeme je rajským protlakem,posypeme kořením na ryby na to dáme vrstvu cibule,kterou jsme si osmažili na oleji,navrch narovnáme udušenou rýži.Tu ještě polijeme rozpuštěným zbytkem másla a dáme do touby na 200°C zapékat.Na talíři každou porci obložíme plátky vařených vajec.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *